За нас

За нас

 

ДОБРЕ ДОШЛИ НА БОРДА!

НИЕ СМЕ ПЛАВАЙ.БГ - КОМПАНИЯ И КЛУБ ЗА МОРСКИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ

Предлагаме най-добре организираните, ваканционни плавания с ветроходни катамарани в Егейско и Средиземно море.
Чартърните ни програми съчетават дестинации и маршрути така, че плаването с нас да ви остане едно приятно изживяване,
незабравим спомен и истинска пълноценна почивка.

 

 

ЗАЩО ПО ВОДА

ПЛАВАНЕТО Е СТРАСТ

Плаването е еуфория и чувство на вечност. То е забавление, отмора, наслада. То е магия, спокойствие и невероятна свобода.
Плаването е онова чудо, което кара човек да се чувства истински и жив - от адреналина, от скоростта, от плющенето
на платната, от солените пръски вода, от изгревите, от залезите, от слънчевите дни, от облачното време, от новите земи,
от новите открития, от изминатите мили.

ПЛАВАНЕТО Е ОТГОВОРЪТ НА ВЪПРОСА - КОЕ ТЕ ПРАВИ ЩАСТЛИВ?

 

ВЕЛИКОЛЕТНИ МИГОВЕ

Елате с нас по безбройните острови на близкото Егейско море, плавайте в кристално чистите води на Йонийско море, хвърлете котва в някое от хилядите заливчета с лазурна вода и каменисти бели плажове, акостирайте в живописните пристанища из Сароническия залив, изследвайте древните забележителности по бреговете на Пелопонес или просто се насладете на хубавата храна и прясна риба в някоя романтична, крайбрежна таверна.

ЛЕСНО Е

Когато вече сте решили да не мечтаете, а да го направите, потърсете ни, резервирайте и ... Плавайте!

НАПРАВЕТЕ ГО

Мечти да плава с яхта има всеки, а ние сме просто една реална възможност да ги осъществите сега. Не е нужно да имате някакви специални умения, нашият екип ще се погрижи за това да се чувствате добре на борда.

Планирайте своята почивка, лесно е!

Наемете си катамаран за цялото си семейство, заедно с приятелите си или плавайте с ваши бизнеспартньори и си подарете едно невероятно морско преживяване.

ВНИМАНИЕ (УСМИХНЕТЕ СЕ)

Предупреждаваме ви, че плаването с нас е
силно пристрастяващо!

Вижте нашите Услуги

BAREBOAT

CHARTER

Crewed

charter

Share

charter

BOAT

MANAGEMENT

CHARTER

BENEFIT

BOAT

SALES

ПЛАВАЙ.БГ - ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НИ Е ОЧЕВИДНО! ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ...ПО ВОДА!


 ПЛАВАЙ.БГ е платформа, създадена със задачата да популяризира яхтения туризъм, като предостави на клиентите си възможно най-добрите условия за наемане и чартиране на ветроходни яхти и катамарани, не само в Средиземноморието, а и по целия свят.

Идеята и амбицията за това начинание идва от дългогодишния и професионален опит на създателите - дилърът на яхти "МС Яхтинг" и туристическата агенция "ПРО ТРАВЕЛ". Обединен, екипът ни разполага с широки познания за яхтите и катамараните - от самото построяване до окомплектоването и мениджмънта им в собствена чартърна флотилия. Наша мисия е да бъдем винаги в помощ на нашите клиенти, предоставяйки им великолепни възможности  за плаване на борда на някои от нашите лодки.

ПЛАВАЙ.БГ не е само сайт за наемане и чартиране на яхти. Всъщност ние сме една добре работеща посредническа система, ориентирана изцяло в полза на клиенти, собственици на яхти, партньори и брокери. Годините опит в  туристическата, яхтената и чартърната индустрия, високите нива на почтеност в нашата работа ни осигуряват постоянно нарастваща и лоялна клиентела. Което е значително и ценно доказателство за ефективността на нашия екип.

ИЗБЕРЕТЕ ЛОДКА И ЗАПОЧНЕТЕ ВАШЕТО ПЛАВАНЕ СЕГА!

Запознайте се с нашият Екип