Изберете Вашата лодка

Изберете Вашата лодка

Изберете Вашата лодка

Катамарани

AMAYA
SUNREEF 60

Crewed NEW 2020

Гърция

18.30 м. 5/10

NIRVANA
LAGOON 42

Bareboat

Гърция

12.80 м. 4 / 8

AURORA
LAGOON 42

Bareboat

Гърция

12.80 м. 4 / 8
50%
off

ALBERTINA
LAGOON 42

Bareboat

Гърция

12.80 м. 4 / 8

U2
LAGOON 39

Bareboat

Гърция

11.74 м. 4/8

Ветроходни яхти

PRODIGY
OCEANIS 45

Bareboat

Гърция

13.943 м. 4 / 8

FREE
OCEANIS 41.1

Bareboat

Гърция

12.43 м. 3 / 6

Моторни яхти

 ПЛАВАЙ.БГ - ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НИ Е ОЧЕВИДНО! ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ...ПО ВОДА!

ИЗБЕРЕТЕ ЛОДКА И ЗАПОЧНЕТЕ ВАШЕТО ПЛАВАНЕ СЕГА 


 ПЛАВАЙ.БГ е платформа, създадена със задачата да популяризира яхтения туризъм, като предостави на клиентите си възможно най-добрите условия за наемане и чартиране на ветроходни яхти и катамарани, не само в Средиземноморието, а и по целия свят. 

Идеята и амбицията за това начинание идва от дългогодишния и професионален опит на създателите - дилърът на яхти "МС Яхтинг" и туристическата агенция "ПРО ТРАВЕЛ". Обединен, екипът ни разполага с широки познания за яхтите и катамараните - от самото построяване до окомплектоването и мениджмънта им в собствена чартърна флотилия. Наша мисия е да бъдем винаги в помощ на нашите клиенти, предоставяйки им добре великолепни възможности  за плаване на борда на някои от нашите лодки. 

ПЛАВАЙ.БГ не е само сайт за наемане и чартиране на яхти. Всъщност ние сме една добре работеща посредническа система, ориентирана изцяло в полза на клиенти, собственици на яхти, партньори и брокери. Годините опит в  туристическата, яхтената и чартърната индустрия, високите нива на почтеност в нашата работа ни осигуряват постоянно нарастваща и лоялна клиентела. Което е значително и ценно доказателство за ефективността на нашия екип.