Защо да изберете Плавай.БГ

Защо да изберете Плавай.БГ

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ПЛАВАЙ.БГ?

ПЛАВАЙ.БГ прави напълно достъпно едно удоволствие, което едва ли преди сте си представяли, че толкова лесно и изгодно можете да организирате.


Е, ВЕЧЕ МОЖЕТЕ, СТИГА ДА ИСКАТЕ...


Дали ще опънете платната и ще се понесете с вятъра към безкрая на изгревите и залезите,  или ще пуснете котва, две ледчета в чашата си и ще се отпуснете в екстаза на лекото поклащане, можете да изберете само, ако се осмелите да напуснете брега. Морската болест е извинението на онези, които ги е страх да се разделят със спокойствието си. Осъзнатата свобода насред морската шир е привилегия на малко хора. Мъжеството, силата на духа  и изкуството да се наслаждаваш на живота се открояват най-ярко сред вълните, а мощта да управляваш вълните, е крачката към свободата.

Ако жените знаят как се купуват обувки, то мъжете трябва да знаят как се опъват платна. Защото стилът на живот не се постига единствено с голям капитал, а и със знанието, как да го употребиш с финес.

За едни луксът е полирана до блясък дървена ламперия в каютата, за други последните слънчеви лъчи, пречупени през кристалната чаша с любимо питие, за трети блясъкът на вълните, разцепени от силата на мощен двигател. И трите обаче означават лукса да можеш да си позволиш Свобода.

 

НИЕ ОТ ПЛАВАЙ.БГ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ ТАЗИ СВОБОДА!


Защото за разлика от други неща в живота, при нас луксът има точна марка и цена!

Защото нашата компания е създадена с една единствена мисия – да ви покажем красотата на Живота – ПЛАВАЙКИ!

Защото екипът ни е млад, позитивен и мотивиран. Защото ние сме професионалисти в това, което правим, знаем какво да ви предложим и сме отдадени в това да направим срещата ви с Морето незабравима.

Защото ПЛАВАЙ.БГ е единствената българска компания със собствена флотилия от нови катамарани – конфигурирани, произведени и доставени специално за чартърния бизнес.

Защото ПЛАВАЙ.БГ е единствената българска компания, която развива чартърния бизнес в луксозния сегмент и притежава собствени бази на 3 континента!

 

ЗAЩОТО СЕ КАЗВАМЕ ПЛАВАЙ.БГ !